FIFA 18

Home / FIFA 18 - 13 juni, 2018 , by qary

Fifa 18 är det 25:e spelet i fotbollsspelsserien Fifa och släpptes världen över den 29:e September 2017, med den ökände spelaren Christiano Ronaldo på omslaget. Spelet är utgivet av Electronic Arts och finns tillgängligt på följande sex plattformar: Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Nintendo Switch och Microsoft Windows.

För den som är ny till Fifa-serien innefattar serien fotbollsspel där du själv styr spelarna i de olika lagen med syfte att vinna de olika matcherna. I spelet kan du spela på hela 82 olika platser, inklusive 52 licensierade arenor från tolv länder, exempelvis Bayern Münchens Allianz Arena, Real Madrids Santiago Bernabeu, PSG:s Parc des Princes och till och med Shakhtar Donetsks Donbass Arena. Vidare finns de Premier Leagues 20 olika arenor med i spelet så som Manchester Uniteds Old Trafford och Chelseas Stamford Bridge. Alla de här arenorna ger en unik känsla som nästan känns som att du är på plats. Spelet har en förstklassig grafik och många framstående funktioner. Några nya, unika och exklusiva ändamål som finns i denna Fifa-version är bland annat Turkiska Superligan, Süper Lig, Tysklands tredje division av Bundesliga och till och med Islands så väl som Saudiarabiens landslag. Andra intressanta saker i Fifa 18 är att du kan se Nya Zeelands landslag för män så väl som kvinnor samt den indiska och kinesiska Superleague. Vidare har spelet ett dynamiskt väder, vilket betyder att vädret kontinuerligt kan förändras från exempelvis sol, till regn, med mera.

Fifa 18:s målgrupp är främst killar under 18 år, men spelet passar även andra grupper av individer, till exempel fotbollsintresserade tjejer. Tack vare det mycket stora urvalet av arenor, den förstklassiga grafiken och de nya tilläggen jämfört med tidigare versioner rekommenderas Fifa 18 till alla åldrar och kön. Prova spelet idag, och följ med på fotbollsfesten – du kommer inte ångra dig.

Widgetized Sidebar

This panel is active and ready for you to add some widgets via the WP Admin