Egyptian Magic

Home / Egyptian Magic - 6 juni, 2018 , by qary

Egyptian Magic är en slot med fem hjul, tre rader och nio vinstlinjer utgiven av svenska Neo Games. Som namnet avslöjar är det det antika Egypten och dess magi som utgör temat i det här spelet. Det märks tydligt på layouten och de typiska symbolerna som bestående av bland annat pyramider, faraohuvuden och katter. Bland specialsymbolerna hittas wilds, scatters och multipliers.

Det egyptiska temat är välrepresenterat när det kommer till spelautomater men det betyder inte att det blir tråkigt. Egyptian Magic utspelar sig inuti något som verkar vara en tomb med väggmålningar föreställandes personer och diverse symboler. Spelplanen är guldbeklädd och under den hittas kontrollpanelen där du kan justera dina insatser och vinstlinjer. Där kan du även ställa in autoplay.

Vinstlinjer och insatser

Som ovan nämnt spelas denna slot på fem rader och tre hjul. Den innehåller nio justerbara vinstlinjer, vilket innebär att du kan välja hur många du vill ha aktiva. Som vanligt kan du vinna mer om du har fler aktiva men detta är alltså inget måste. Myntvärdet kan du ställa in efter dina egna behov och det sträcker sig från 0,01 till 1 euro.

Wilds

Självklart innehåller Egyptian Magic en wild-symbol. Denna utgörs av en sfinx och fungerar precis som en traditionell wild, det vill säga att den ersätter andra symboler för att på så sätt hjälpa dig få till vinnande kombinationer. Om du lyckas få en vinst med hjälp av en wild-symbol kommer din vinst dubblas – den kommer nämligen med en tillhörande multiplier på x2.

Scatter

Scatter-symbolen utgörs av faraosymbolen och kan dyka upp var som helst på spelplanen. Det som skiljer den från de flesta andra slots är att den inte ger dig några free spins utan istället förser dig med en multiplier. Genom att få två till fem scatters kommer din insats multipliceras ett visst antal gånger; 2x, 4x, 16x, eller 32x. Denna symbol kan alltså öka dina vinster rejält!

Widgetized Sidebar

This panel is active and ready for you to add some widgets via the WP Admin